The Board

Kárpitozás mesterfokon

A The Board kárpitozástechnika garancia a kiváló minőségű, és szakszerű munka elvégzésére. A hajókba való matracok nagy számban különleges formájúak, és a hajó vonalához igazodva ívekkel tarkítottak. Ennek sok varrónő, és kárpitos kárpitozási szempontból nem tud megfelelni, és sokszor jobban jár a hajótulajdonos, ha nem vállalják el szivacsát behúzásra, mert az elkészült matrac legtöbbször nem az, amire a megrendelő vágyott.

A The Board kárpitozástechnikai eljárásunkkal kifejezetten hajókra specializálódtunk így a legbonyolultabb formákat, és íveket is szakszerűen, praktikusan, és tökéletesen funkcionálisan készítjük el.

hajó kárpit

The Board hajósmatrac rejtett cipzárral, bujtatott cipzárvéggel.

hajó kárpit

The Board hajósmatrac rejtett, és bujtatott cipzárral.

hajó kárpit

Matrac rejtett, bujtatott cipzárral, mely a szivacs oldalán fut végig.

Sok- sok éves hajózási, és aktív hajósélet tapasztalatával tudjuk, hogy funkcionálisan, melyek azok a részek, és helyek egy hajó belsejében, melyek kifejezetten “kényesek”, és a szokásosnál is komolyabb odafigyelést igényelnek.

Lekerekített sarkon körbe futó cipzár.

hajó kárpit

Hajó orrában lévő szivacs beugró része, oldalán futó cipzárral.

hajó kárpit

Matrac sarok résszel, a matrac alján választott vászon kiegészítéssel, a hajó vonalát követő ívvel.

hajó kárpit
The Board kárpitozástechnika

Hajóját személyesen felmérjük, matrac alapján, vagy matrac híján is pontos rajzot készítünk a szükséges matracokról, megbeszélés alapján elhozzuk, és leszállítjuk a kész matracait.

Külön kéréseket, és kívánságokat is teljesítünk (pl. jelenleg egy darabból álló matraca van, de szeretné ha praktikusan két darabból összeillesztett matraca lenne a jobb helykihasználtság, vagy a hajótestben lévő tárolók egyszerűbb használatához.)

Hajójába kiegészítőket is készítünk!  Párnákat, kül-, és beltérre, ülőpárnákat, és kényelmi funkciókat is kiszolgáló fekvő, és fej alá való párnákat is. Egyedi design-nal, és megjelenéssel. Kültéri párnáihoz, outdoor szövetek közül választhat nagy szín választékban. Az outdoor szövetek mind víztaszítóak, és magas UV állóságúak.

Több, mint 6-7 féle bútorszövetből, huzatból választhat, melyek, mind kiváló minőségű, és magas kopásállóságú bútorszövetek, sok-sok színben, egymással kombinálhatóan.

Hajók belső kárpitozását is vállaljuk, kérjük keressen minket!

Ha a belső design-t változtatná, vagy praktikusabbá tenné hajóját, ebben is segítségére lehetünk. A belsohely.hu lakberendezője segítséget nyújt Önnek.

Keressen, keressetek Minket bizalommal!

A hajosmatrac.hu csapata 🙂

06/309814554

hajó kárpit
The Board kárpitozás felsőfokon
hajó kárpit
The Board kárpitozás felsőfokon