Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Telefon: +36 30 981 4554

Hajók felmérése

Bizonyos belső és külső munkákhoz elengedhetetlen a hajó felmérése. A One Design osztályok esetében is gyakran különbözőképpen vannak kialakítva a hajóbelsők, ezért, ha új matracot szeretnél, vagy a hajókabin falát kárpitoztatnád, esetleg függöny szeretnél a hajó ablakaiba, vagy kültéri ülőpárnákat, háttámlákat, személyesen felmérjük hajódat. A hajó felméréséhez szükséges idő munkától függően változik, és díjtalan, de a pontos, és minőségi munkához elengedhetetlen.

Anyagok, huzatok kiválasztása

Személyesen választhatod ki huzatodat, bútorszövetedet. Az oldalunkon való leírásokon, és
színválasztékokon túl személyesen is megtekintheted, megfoghatod az anyagokat, amelyekkel dolgozunk. Így testközelből tapasztalhatod meg a szövetek anyagát, textúráját, és ez sok esetben segít a választásban. Személyes hajófelmérés esetén is visszük magunkkal az anyagok mintáit, így helyben a hajódhoz passzoló színárnyalatot is megtalálhatod. Előre tájékozódni a
bútorszövetekről itt tudsz.

Matrac vágás

Ha penészes, régi, vagy cserére szorul matracod, kétféle matracból választhatsz, bármilyen vastagságban. Az átlagos fekvőfelülethez szükséges matrac méret 8 cm. Ez a vastagság már kellő kényelmet biztosít, mégsem túl sok, sem súlyra, sem vastagságra. Matracok közül a Sport matrac rugalmasabb és keményebb fekvőfelületet biztosít, feszesebb tónusú, így tartást ad a testnek. A Túra matrac elasztikusabb, lazább szerkezetű szivacs, puhább, szintén rugalmas habtextúrájú matrac. Hosszabb fekvésre, a puhább fekvőfelületek kedvelőinek ajánljuk. Memóriahabos, és kókuszmatracok valamint bármilyen egyéb matrac típus közül is választhatsz, ezek hajókba, különleges formákra vágása, elkészítése mindig egyedi megbeszélés alapján történik. Legtöbb esetben alapfelszereltségként vékonyabb matraccal vásárolhatod meg hajódat, ami sok esetben nem nyújt megfelelő komfort érzetet. Ilyenkor vastagabb, kényelmesebb, magasabb komfortfokozatú matracot szoktunk javasolni. A Hajósmatrac.hu, 25 év tapasztalattal garancia a kiváló, minőségi munkára.

Kárpitozás, behúzás

Szakszerű kárpitozási munkák, minőségi anyagokkal. Megbízható szakmunkával, a piacon egyedülálló minőségben készítjük el matracaid, párnáid, hajóberendezési és lakberendezési tárgyaid kárpitozását, be-, és áthúzását. A hajósmatracok kárpitozása tűzött szegéllyel vagy sima behúzással, egyedi esetekben kéderrel készülnek. Rejtett cipzárral, levehető huzatot készítünk matracaidra, a könnyebb kezelhetőség érdekében. A huzatok, így moshatóak, és külön száríthatóak. A hajóbelsők kialakításánál, a hajókabin falának kárpitozásánál, is a könnyed kezelhetőség az alapelvünk. Ezért készítünk például tépőzárral feltehető, vagy patenttal
könnyedén rögzíthető belső kárpitokat. Igény szerint zsebbel, mobiltelefonnak, hajólevélnek, egyéb apróságoknak, akár vízhatlan belsőzsebbel. Egy-egy hajóbelső akár a matracok újra húzásával is, új megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Párnák, kiegészítők

A hajóbelsők dekorációs és praktikus elemei lehetnek a hajós párnák, és egyéb kiegészítők, melyeket egyedi szín összeállításban, hajód belső berendezésével harmóniában készítünk el. A hajóbelső meghatározó szereplői a párnák és kiegészítők, melyek azon túl, hogy feldobják a belső teret, praktikusak és kényelmesek is. A párna külső huzata és a belső párna is mosható, szilikonos töltetű, nem penészedik, megőrzi formáját nedves közegben is, így hajós körülmények között ideális. Egyéb kiegészítők is készíthetők, a hajó belső design-nal megegyező színekben, így tányéralátétek, fogókesztyűk, és egyéb étkezéshez köthető textíliák is.

Szaktanácsadás

Hajód, kültéri és akár beltéri bútoraid berendezéséhez is szakszerű tanácsadást nyújtunk. Több, mint 40 éves hajós életben szerzett tapasztalattal, és lakberendezői szaktudással mindenre kiterjedő tanácsadást nyújtunk, segítünk a megfelelő méretű, vastagságú matracod, és a hozzá tartozó bútorszövet, huzat kiválasztásában, nem csak színben, de tulajdonságai alapján is, megtalálni a legtökéletesebbet. Hajóbelsők kialakításánál konzultáció keretében nyújtunk segítséget, a helyszínen, vagy képek, fotók alapján. Kérdés, kérés esetén keress minket bizalommal.

Telefon: +36 30 981 4554

Érdeklődés

Kérelek, írd, meg mire vagy kíváncsi, miben segíthetek.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!