Matracok-karpitozas

TheBoard

Hajósmatrac

Most cseréld le régi, kifeküdt, használt matracodat, hogy a szezon kezdetére, már élvezhesd az új matracaid kényelmét és minőségi eleganciáját!
Keress minket bátran!

Buza Gergely | +3630/981-4554

 

Hajódat felmérjük, matracaidat elszállítjuk, az elkészült új matracokat kárpitozzuk a hajód belső berendezéséhez igazított bútorszövetbe, kiegészítőkkel. Végezetül a hajódhoz szállítjuk!

Felmérés

Bizonyos belső és külső munkákhoz elengedhetetlen a hajó felmérése, ezért, ha új matracot szeretnél, esetleg függönyt szeretnél a hajó ablakaiba, vagy kültéri ülőpárnákat, háttámlákat, személyesen felmérjük hajódat. A hajó felméréséhez szükséges idő munkától függően változik, és díjtalan, de a pontos, és minőségi munkához elengedhetetlen.

Matrac

A kiindulópontot mindig a jelenlegi matracod adja, megnézzük mivel nem vagy elégedett, mik azok a feltételek, amelyeknek az új matracodnak meg kell felelnie. Egy régi, kifeküdt, penészes matrac esetén a csere elengedhetetlen. Legtöbb esetben alapfelszereltségként vékonyabb matraccal vásárolhatod meg hajódat, ami sok esetben nem nyújt megfelelő komfort érzetet. Ilyenkor vastagabb, kényelmesebb, magasabb komfortfokozatú matracot szoktunk javasolni. Minden esetben fontos, hogy végeredményként kényelmes, és optimális fekvő- és/vagy ülőfelületet kapj.

Szabásvarrás

Szakszerű kárpitozási munkák, minőségi anyagokkal. Megbízható szakmunkával, a piacon egyedülálló minőségben készítjük el matracaid, párnáid, hajóberendezési és lakberendezési tárgyaid kárpitozását, be-, és áthúzását. A hajósmatracok kárpitozása tűzött szegéllyel vagy sima behúzással, egyedi esetekben kéderrel készülnek. Rejtett cipzárral, levehető huzatot készítünk matracaidra, a könnyebb kezelhetőség érdekében. A huzatok, így moshatóak, és külön száríthatóak.  Minden matracot “telibe” húzunk, ami annyit jelent, hogy a szokásostól eltérően, mi matracaidat alul- felül, ugyanazon anyaggal kárpitozzuk, mert így kevésbé “mászik” el az anyag, formatartóbb és tartósabb eredményt kapunk.

Párnák

A hajóbelsők dekorációs és praktikus elemei lehetnek a hajós párnák, és egyéb kiegészítők, melyeket egyedi szín összeállításban, hajód belső berendezésével harmóniában készítünk el. A hajóbelső meghatározó szereplői a párnák és kiegészítők, melyek azon túl, hogy feldobják a belső teret, praktikusak és kényelmesek is.

01

Felmérés

A hajót helyben felmérjük, sablont készítünk, így tökéletes pontossággal tudunk matracot készíteni hajójába.

02

Tervezés

Személyesen választhatod ki huzatodat, bútorszövetedet. Az oldalunkon való leírásokon, és színválasztékokon túl személyesen is megtekintheted, megfoghatod az anyagokat, amelyekkel dolgozunk. Így testközelből tapasztalhatod meg a szövetek anyagát, textúráját, és ez sok esetben segít a választásban. Személyes hajófelmérés esetén is visszük magunkkal az anyagok mintáit, így helyben a hajódhoz passzoló színárnyalatot is megtalálhatod.

03

Kivitelezés

A szivacsot méretre szabjuk, huzatot megvarrjuk. Átvételig a kész matracot tároljuk.

Lépj velünk kapcsolatba

Telefon

+36 30 9814554

Árajánlat kérés