Egyéb

Kárpitozás mesterfokon

Kárpitozás mesterfokon

A The Board kárpitozástechnika garancia a kiváló minőségű, és szakszerű munka elvégzésére. A hajókba való matracok nagy számban különleges formájúak, és a hajó vonalához igazodva ívekkel tarkítottak. Ennek sok varrónő, és kárpitos kárpitozási szempontból nem tud megfelelni, és sokszor jobban jár a hajótulajdonos, ha nem vállalják el szivacsát behúzásra, mert az elkészült matrac legtöbbször nem az, amire a megrendelő vágyott.

A The Board kárpitozástechnikai eljárásunkkal kifejezetten hajókra specializálódtunk így a legbonyolultabb formákat, és íveket is szakszerűen, praktikusan, és tökéletesen funkcionálisan készítjük el.

The Board hajósmatrac rejtett cipzárral, bujtatott cipzárvéggel

The Board hajósmatrac rejtett, és bujtatott cipzárral

Matrac rejtett, bujtatott cipzárral, mely a szivacs oldalán fut végig

Sok- sok éves hajózási, és aktív hajósélet tapasztalatával tudjuk, hogy funkcionálisan, melyek azok a részek, és helyek egy hajó belsejében, melyek kifejezetten “kényesek”, és a szokásosnál is komolyabb odafigyelést igényelnek.

Lekerekített sarkon körbe futó cipzár

Hajó orrában lévő szivacs beugró része, oldalán futó cipzárral

Matrac sarok résszel, a matrac alján választott vászon kiegészítéssel, a hajó vonalát követő ívvel

The Board kárpitozástechnika

Hajóját személyesen felmérjük, matrac alapján, vagy matrac híján is pontos rajzot készítünk a szükséges matracokról, megbeszélés alapján elhozzuk, és leszállítjuk a kész matracait.

Külön kéréseket, és kívánságokat is teljesítünk (pl. jelenleg egy darabból álló matraca van, de szeretné ha praktikusan két darabból összeillesztett matraca lenne a jobb helykihasználtság, vagy a hajótestben lévő tárolók egyszerűbb használatához.)

Hajójába kiegészítőket is készítünk!  Párnákat, kül-, és beltérre, ülőpárnákat, és kényelmi funkciókat is kiszolgáló fekvő, és fej alá való párnákat is. Egyedi design-nal, és megjelenéssel. Kültéri párnáihoz, outdoor szövetek közül választhat nagy szín választékban. Az outdoor szövetek mind víztaszítóak, és magas UV állóságúak.

Több, mint 6-7 féle bútorszövet, huzat között találhatja meg a legtökéletesebbet, melyek, mind kiváló minőségű, és magas kopásállóságú bútorszövetek, sok-sok színben, egymással kombinálhatóan. Mindezeken túl, kifejezetten hajókba, kültérre gyártott függöny anyagokat kínálunk, belső, külső és térelválasztó függönyökhöz.

Hajók belső kárpitozását is vállaljuk, kérjük keressen minket!

Ha a belső design-t változtatná, vagy praktikusabbá tenné hajóját, ebben is segítségére lehetünk. A belsohely.hu lakberendezője segítséget nyújt Önnek.

Keressen, keressetek Minket bizalommal!

A hajosmatrac.hu csapata 🙂

06/309814554

The Board kárpitozás felsőfokon
The Board kódlobogós párnák

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.